It is currently 29 Nov 2014, 16:23

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: 03 Jan 2013, 17:58 
Offline
Belitong
Belitong
User avatar

Joined: 09 Feb 2011, 13:11
Posts: 793
Location: Skudai
flycaster wrote:
bikin casting siang je boleh ? bila mau pergi ?

mau g bila 2 xtau la lg. nk cari info je dulu ni. agak2 info da cukup, persiapan cantek, sabtu ni pn bleh on. hehehe.. 2 kne deal ngan tekong la klu nk siang je. tuan gemi ada bgtau sewa bot utk anto kesana RM600 g n blk. so xkisah la rsnya nk g blk hari ke berhari2 ke sbb 2 perkhidmatan g n blk. tp cam mahal la pulokk T__T

_________________
Rezeki ada dimana2. Bersyukurlah dengan apa yg ada.. Mancing2 juga, keselamatan n perut sendri jgn sesekali lupa


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: 03 Jan 2013, 18:02 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 22 Jun 2011, 23:13
Posts: 1637
Location: Benut-Pontian-Pasir Gudang
cloudy exhaust wrote:
hati_budak wrote:
mana2 tempat ade penghuni nya bang sama ada yang nampak dengan mata kasar or x... tapi niat kita bersih, nak cari rezeki, bukan nak kacau dia.. rasenye kita xpayah takut dengan dia.. b11 b11


mmg le kt mn2 pn ada. tp pulau 2.. jd, seremnye lebeh dong walaupun xganguinnn.. b23 b23

opkos la serrremmmm... muahaha b25 b25

_________________
ImageHalil Husairi (0137043523)Image


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: 03 Jan 2013, 20:36 
Offline
Tenggiri
Tenggiri
User avatar

Joined: 07 Jun 2011, 10:57
Posts: 983
Location: pasir gudang
X jadi r nk join..takut..

_________________
Image
fb-kudo shinichi..0137229202


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: 03 Jan 2013, 20:45 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 07 Jun 2010, 19:41
Posts: 1660
Location: pontian
cloudy exhaust wrote:
flycaster wrote:
bikin casting siang je boleh ? bila mau pergi ?

mau g bila 2 xtau la lg. nk cari info je dulu ni. agak2 info da cukup, persiapan cantek, sabtu ni pn bleh on. hehehe.. 2 kne deal ngan tekong la klu nk siang je. tuan gemi ada bgtau sewa bot utk anto kesana RM600 g n blk. so xkisah la rsnya nk g blk hari ke berhari2 ke sbb 2 perkhidmatan g n blk. tp cam mahal la pulokk T__T



rm600 pegi dan balik utk berapa orang tu....kalau utk 10 orang murah...tapi kalau utk 4 orang rasanya mahal....

_________________
"Jika berhdpn 2 pilihan ini (masyarakat atau ideologi) bpegang teguhlah pd ideologi (islam),biarpun harus menagak kebencian,kerana itu hanya bersifat sementara"


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: 04 Jan 2013, 01:37 
Offline
Belitong
Belitong
User avatar

Joined: 09 Feb 2011, 13:11
Posts: 793
Location: Skudai
themunk wrote:

rm600 pegi dan balik utk berapa orang tu....kalau utk 10 orang murah...tapi kalau utk 4 orang rasanya mahal....

xsure la plak utk bp org.. huhuhu

_________________
Rezeki ada dimana2. Bersyukurlah dengan apa yg ada.. Mancing2 juga, keselamatan n perut sendri jgn sesekali lupa


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: 04 Jan 2013, 18:18 
Offline
Haruan
Haruan
User avatar

Joined: 30 Jun 2012, 07:39
Posts: 55
salam mencelah...jika camp di jeti batu yg biasa org local landing ada kolam air tawar..boleh mandi airnya sejuk..ada pondok..tapi kalo tuannya dtg (tgk kebun) cubalah minta izin dulu...tapi apabila malam mmg problem bro...agas-agasnya boleh tahan...guna selimut tebal pun x mampu menahan asakan agas...kecuali buat unggun api...guna pewangi serai pun tahan kejap jek...ada satu geng parit raja selalu ngail n camp kat situ tapi kawan x kenal...info ni kawan dpt dari kengkawan nelayan jeti tampok laut...harap info ni boleh bantu...


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: 04 Jan 2013, 21:25 
Offline
Belitong
Belitong
User avatar

Joined: 09 Feb 2011, 13:11
Posts: 793
Location: Skudai
whooseen wrote:
salam mencelah...jika camp di jeti batu yg biasa org local landing ada kolam air tawar..boleh mandi airnya sejuk..ada pondok..tapi kalo tuannya dtg (tgk kebun) cubalah minta izin dulu...tapi apabila malam mmg problem bro...agas-agasnya boleh tahan...guna selimut tebal pun x mampu menahan asakan agas...kecuali buat unggun api...guna pewangi serai pun tahan kejap jek...ada satu geng parit raja selalu ngail n camp kat situ tapi kawan x kenal...info ni kawan dpt dari kengkawan nelayan jeti tampok laut...harap info ni boleh bantu...

tq bader whooseen atas perkongsian ni. kalau bleh dapat contact geng parit raja 2 pn bgs gak 2. bleh tanya macam2 lg kt dorg 2 :)

_________________
Rezeki ada dimana2. Bersyukurlah dengan apa yg ada.. Mancing2 juga, keselamatan n perut sendri jgn sesekali lupa


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group